Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 فروش

پاسخگویی به سوالات شما در خصوص خرید سرویسها و خدمات

 پشتیبانی

پاسخگویی 24 ساعته به مشکلات و درخواست های مشتریان

 مالی

مسائل مرتبط با استعلام، فاکتورها و پرداخت های مشتریان

 شکایات

واحد رسیدگی به شکایات، Spam و Abuse

 روابط عمومی

روابط عمومی، تبلیغات، پیشنهاد، معرفی خدمات و ارائه درخواست های همکاری

 پشتیبانی تجاری

پشتیبانی 24/7/365 آنلاین و تلفنی مشتریان خدمات تخصصی پشتیبانی تجاری

Powered by WHMCompleteSolution